Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Vanhassa vara parempi – Wolfsburg haluaa pitää Ivica Olicin

Kirjoittaja: — 02/04/2014

1970-luvulla syntyneet pelaajat alkavat olla Bundesliigassa katoava luonnonvara. Yksi sukupolven edustajista on monessa liemessä keitetty kroaattikärki Ivica Olic, jonka uran joutsenlaulua on ennakoitu jo pidempään – suotta.

Olic siirtyi kesällä 2012 Bayern Münchenistä Wolfsburgiin ja yleisesti arveltiin, että edessä on viimeinen kausi Bundesliigassa. Tulevana syksynä 35 vuotta täyttävä Olic ei näitä arvioita itse kuitenkaan ole kuunnellut, vaan on paukuttanut tälläkin kaudella jo kymmenen maalia.

Wolfsburgin päävalmentaja Dieter Hecking ei peittele lainkaan tyytyväisyyttään Oliciin ja haluaa jatkaa kärkimiehen kesällä umpeutuvaa sopimusta.

– Ivica Olicilla on uskomaton arvo joukkueelle. Olen keskustellut kolmisin hänen ja [manageri] Klaus Allofsin kanssa ja sanonut, että olisin iloin jos hän jatkaisi sopimustaan kanssamme, Hecking sanoi Sky Sport News HD:lle.

– Ymmärtäisin kyllä senkin jos Ivi haluaa vielä hakea yhtä haastetta. Ratkaisu on nyt hänen käsissään.

90 kertaa Kroatian maajoukkueessa esiintynyt Olic on Bundesliigassa edustanut HSV:tä, Bayernia ja Wolfsburgia kaikkiaan 193 ottelussa ja viimeistellyt niissä 61 maalia.

loading comments...