Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Junior Malanda siirtyy Wolfsburgiin jo talvitauolla

Kirjoittaja: — 30/12/2013

19-vuotias belgialainen keskikenttäpelaaja Junior Malanda siirtyy jo tammikuussa vahvistamaan VfL Wolfsburgia, sanomalehti Wolfsburger Allgemeine kertoo. Malanda allekirjoitti jo kesällä sopimuksen bundesliigaseuran kanssa, mutta hän jatkoi vielä syyskauden ajan lainalla vanhassa seurassaan SV Zulte Waregemissa.

Sopimukseen oli tiettävästi kirjattu, että Malanda saapuu Saksaan viimeistään kauden päätteeksi, mutta kenties jo talvella, mikäli Zulte Waregem ei jatka kauttaan Eurooppa-Liigassa kevätkaudella tai ole korkeintaan viiden pisteen päässä Belgian liigan sarjakärjestä. Koska kumpikaan kohta ei ole toteutunut, on Belgian nuorten maajoukkuemies valmis siirtymään Wolfsburgiin heti. Mielenkiintoista on, että ero kasvoi seitsemään pisteeseen joukkueen hävittyä Anderlechtille tapaninpäivänä maalein 0-1, Malandan tehtyä ottelun ainoan maalin omaan verkkoon.

Wolfsburg ei ole vielä vahvistanut siirtoaan virallisesti, mutta Malanda itse ilmoitti Instagram- ja Twitter-tileillään hyvästelevänsä Zulte Waregemin. “Sanon vain kiitos Zulte Waregemille. #viimeinenpeli”, miehen viestissä luki.

Lehden mukaan Malandan numerolla 28 varustettu pelipaita on jo valmiina. Belgialaisen tv-kanavan haastattelussa mies kommentoi “kunnianhimonsa vievän hänet Wolfsburgiin” ja “olevansa valmis pelaamaan Luiz Gustavon rinnalla”. Malanda oli myös paikan päällä Wolfsburgissa seuraamassa seuran syyskauden viimeistä ottelua Mönchengladbachissa.

loading comments...