Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Syyskausi pakettiin: Frankfurtilla vaikeaa kotikentällä

Kirjoittaja: — 30/12/2013

Bundesliigan poistuttua viiden viikon mittaiselle sarjatauolle luomme lyhyen katsauksen kunkin 18 joukkueen syyskauteen. Kartoitamme joukkueiden merkittävimmät onnistujat tilastoja vasten peilattuna. Tässä osassa summataan Eintrachtin Frankfurtin kauden ensimmäinen puolikas.

Toisen Eurooppa-Liiga-joukkue Freiburgin kanssa putoamistaisteluun ajautuneella Frankfurtilla on ollut hämmästyttäviä vaikeuksia nimenomaan kotikentällään. Eintracht ei voittanut ainoatakaan syyskauden kotiotteluaan ja se onkin sarjan huonoin kotijoukkue. Vieraskentällä Frankfurt on vastaavasti ollut sarjan seitsemänneksi paras joukkue. Eurooppa-Liigassa ja Saksan Cupissa Eintrachtilla on kulkenut hienosti ja kausi jatkuu molemmissa kilpailuissa keväälläkin. Pelirasitus vain on ollut kovaa kapealla materiaalilla pelaavalle ryhmälle.

Syyskauden 2013 parhaat:

Maalitykki: Václav Kadlec (4 maalia)
Syöttöhai: Sebastian Jung (4 maalisyöttöä)
Peliaikakunkku: Kevin Trapp (1530/1530 minuuttia), kenttäpelaajista Carlos Zambrano (1377/1530 minuuttia)
Paha poika: Carlos Zambrano (8 varoitusta)
Suurin yllättäjä: Marco Russ, sarjajyrä on ottanut isoa roolia Frankfurtin yleismiehenä, oma maaliennätys enää yhden osuman päässä.

getty_trappkevin20130817
Paras pelaaja: Kevin Trapp, huikeassa iskussa etenkin Eurooppa-Liigan peleissä

Syksyn kohokohta: Viisi nollapeliä Eurooppa-Liigan lohkovaiheessa
Syksyn synkin hetki: Avauskierroksen 1-6-murskatappio Hertha Berlinin vieraana
Kevätkauden ennuste: Frankfurt kohtaa helmikuussa sarjassa vieraissa niin Bayernin kuin Dortmundinkin. Eurooppa-Liigassa on vastassa kivikova FC Porto ja Saksan Cupissa Dortmund. Rasitus ei siis vieläkään hellitä. Sarjapaikka kyllä säilyy, mutta taistelu saattaa jatkua huhtikuulle saakka.

loading comments...