Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Syyskausi pakettiin: Hoffenheimin peleissä maalijuhlia läpi koko syksyn

Kirjoittaja: — 01/01/2014

Bundesliigan poistuttua viiden viikon mittaiselle sarjatauolle luomme lyhyen katsauksen kunkin 18 joukkueen syyskauteen. Kartoitamme joukkueiden merkittävimmät onnistujat tilastoja vasten peilattuna. Sijalta 12 löytyy maalirikkaita otteluita pelannut 1899 TSG Hoffenheim.

Hoffenheimin peleissä on nähty maaleja n. 4,3 per peli. Joukkueen tehtyjen maalien määrä on liigan kolmanneksi suurin ja sen verkkoon on yhdessä HSV:n kanssa tehty kaikista eniten maaleja. Otteet ovat ailahdelleet rajusti, sillä Hoffenheim ei ole vielä koko kauden aikana voittanut kahta ottelua peräkkäin. Ankeaan marraskuuhun mahtuu sen sijaan kolmen ottelun tappioputki. Kotipeleistään Hoffenheim on voittanut toistaiseksi vasta yhden.

Syyskauden 2013 parhaat:

Maalitykki: Roberto Firmino (8 maalia)
Syöttöhai: Roberto Firmino (6 maalisyöttöä)
Peliaikakunkku: Andreas Beck (1520/1530 minuuttia)
Paha poika: Sejad Salihovic (1 ulosajo ja 3 varoitusta)
Suurin yllättäjä: Kai Herdling, todellinen late-bloomer on tehnyt läpimurtonsa pääsarjatasolla vasta 29-vuotiaana. Amatööreissä kauden aloittanut Herdling on tehnyt liigassa jo kaksi maalia ja cupissa kolme.

getty_vollandkevin20131214
Paras pelaaja: Kevin Volland. Saksan alle 21-vuotiaiden maajoukkueen kapteeni on Hoffenheimin pelin sielu. Tehoja on syntynyt mukavasti (7 maalia, 4 maalisyöttöä) ja taisteluasenteesta kertoo miehen piikkipaikka Bundesliigan rikkojatilastossa.

Syksyn kohokohdat: Kaksi Schalke-peliä. Liigassa Hoffenheim nousi Schalkea vastaan 1-3-asemasta tasoihin, Kaksi kuukautta myöhemmin se pudotti Schalken cupista.
Syksyn synkin hetki: Hoffenheim oli hävinnyt kolme edellistä otteluaan ja oli ottamassa marraskuun ainoaa voittoaan 30.11. Bremenistä, kunnes Bremen nousi 2-4-tilanteesta pelin lopussa tasoihin.
Kevätkauden ennuste: Hoffenheimin etumatka putoamiskarsintaviivaan on vain neljä pistettä. Kovan hyökkäyskaluston pitäisi pystyä karistamaan putoamispeikko harteilta ennen muuttolintujen paluuta, mutta Hoffenheim on sen verran ailahteleva joukkue, että hermoilu ja alaspäin valuminenkin on mahdollista.

loading comments...