Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Syyskausi pakettiin: Myllätty Freiburg kauden suurimpia pettymyksiä

Kirjoittaja: — 30/12/2013

Bundesliigan poistuttua viiden viikon mittaiselle sarjatauolle luomme lyhyen katsauksen kunkin 18 joukkueen syyskauteen. Kartoitamme joukkueiden merkittävimmät onnistujat tilastoja vasten peilattuna. Tällä kertaa suurennuslasin alla tähyillään putoamiskarsijan paikalla olevan Freiburgin edesottamuksia.

SC Freiburg sijoittui edelliskaudella komeasti viidenneksi ja pääsi suoraan Eurooppa-Liigan lohkovaiheeseen. Lähtijöiden lista oli kauden jälkeen pitkä eikä uusi miehistö ole loukkaantumissuman ja eurokiireiden takia ehtinyt hioutua yhteen. Kevätkaudella ei Saksan Cupiin tai Eurooppa-Liigaan enää tarvitse vilkuilla, joten joukkue saa keskittyä rauhassa pääsarjassa säilymiseen.

Syyskauden 2013 parhaat:

Maalitykki: Admir Mehmedi (5 maalia)
Syöttöhai: Jonathan Schmid (5 maalisyöttöä)
Peliaikakunkku: Oliver Baumann ja Matthias Ginter (1530/1530 minuuttia)
Paha poika: Fallou Diagne (1 ulosajo ja 3 varoitusta)
Suurin yllättäjä: Nicolas Höfler, oma kasvatti pelaa vahvaa debyyttikautta ja on tehnyt jo kaksi maaliakin. Korttiherkkyys vaivaa.

getty_gintermatthias20130824
Paras pelaaja: Matthias Ginter, tähtitoppari on jo 19-vuotiaana ehdoton johtohahmo ja valmentajan oikea käsi

Syksyn kohokohta: 1-1-tasapeli Bayern Müncheniä vastaan 27.8. Freiburgin ollessa jopa lähempänä voittoa
Syksyn synkimmät hetket: Kaksi kahden maalin tappiota Sevillalle, jotka maksoivat Freiburgille jatkopaikan Eurooppa-Liigassa
Kevätkauden ennuste: Joukkueen potentiaali riittää paljon nykyistä korkeampiin sijoituksiin. Jos terveystilanne kohenee kevätkaudella, voi Freiburg varmistaa sarjapaikkansa jo maaliskuussa.

loading comments...