Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Mönchengladbach-luotsi Lucien Favre: ”Voitto melkein ihme”

Kirjoittaja: — 06/10/2013

Mönchengladbachin ja Dortmundin välinen ottelu lauantaina kulki melkoisen ihmeellisiä latuja. Dortmund dominoi pelitapahtumia käytännössä täydellisesti, mutta Mönchengladbach vei kahdella loppuminuuttien maalillaan pisteet lukemin 2-0.

Mönchengladbachin päävalmentaja Lucien Favre myönsi, että hänen oli vaikea uskoa näkemäänsä.

– Voitimme – se oli ensimmäisen puoliajan jälkeen melkein ihme. Dortmund painosti todella kovaa ja hyvin – ja meidän pelaamisemme oli katastrofi, Favre päivitteli tapahtumia seuransa verkkosivujen mukaan.

– Oli ihme jo että pääsimme tauolle 0-0:ssa. Dortmund pelasi erinomaisesti ja heillä oli selviä maalipaikkoja. Sanoin joukkueelleni tauolla, että heidän on viimein alettava pelata jalkapalloa. Voitimme täysin ansaitsematta 2-0, hän myönsi suoraan.

Myös BVB-piiskuri Jürgen Klopp oli ihmeissään.

– Tämä oli epätavallinen ottelu. Me valmistaudumme aina ottaen vastustajan huomioon, mutta tällaista ylivoimaa niin pitkän aikaa emme pystyneet missään analyyseissämme pitämään mahdollisena, Klopp hämmästeli Dortmundin verkkosivuilla.

– Olemme tarpeeksi itsekriittisiä ja myönnämme, että meillä oli oma osuutemme tähän tappioon. Pallonhallinta oli meillä, mutta ei niin selviä maalipaikkoja, joten peli pysyi avoinna ja päästimme Gladbachin takaisin mukaan.

loading comments...