Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Jürgen Klopp: ”Matkaamme kotiin onnellisina”

Kirjoittaja: — 30/11/2013

Borussia Dortmundin viikko muodostui kaikin puolin onnistuneeksi, kun Napolista viikolla otetun 3-1-voiton jatkoksi BvB haki Bundesliigan sarjapisteet samoin lukemin Mainzista lauantaina.

Dortmund-luotsi Jürgen Klopp ei säästellyt kehujaan voiton jälkeen.

– Olen täydellisen tyytyväinen esitykseemme ja peliin kokonaan toisenlaisissa olosuhteissa. Tämä oli hieno esitys taistelun kannalta. En olisi voinut odottaa enempää, eikä enempää hyvin organisoidulta vastustajalta voinut odottaakaan saavansa. Tämä oli todellinen laatuesitys, Klopp kehui Dortmundin verkkosivuilla.

– Voimme nyt matkata kotiin onnellisina.

Helpolla voitto ei irronnut, sillä tauolle Mainzissa mentiin maalittomissa lukemissa ja vielä 79. minuutti käynnistyi lukemissa 1-1, kunnes Robert Lewandowski iski kahdesti rangaistuspotkusta.

Oma tarinansa liittyi siihen miksi Lewandowski asettui pallon taakse 11 metrissä normaalin rangaistuspotkujen laukojan Henrikh Mkhitaryanin sijaan. Etenkin jälkimmäisen pilkun osalta Mkhitaryan näytti jo olevan valmiina laukomaan rangaistuspotkun.

– Otan tämän piikkiini. ”Miki” oli heti valmiina ja ”Lewi” olisi antanut hänen laukoa, mutta näytin että numero 9 laukoo. Se oli vähän ikävää ja olen jo pyytänyt Mikiltä anteeksi. Halusin vain, että pallo menee maaliin, Miki olisi myös tietysti sen sinne toimittanut.

loading comments...