Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Schalken koutsi Jens Keller cup-tappiosta: “Olisin voinut vaihtaa 10 miestä”

Kirjoittaja: — 05/12/2013

Schalken nuori tähtipelaaja Julian Draxler kuvaili tiistain cup-ottelua Hoffenheimia vastaan ennen peliä “kauden tärkeimmän viikon avaukseksi”. Startti oli huono, sillä Hoffenheim takoi Schalken karkeista virheistä taululle 3-0-lukemat jo avausjaksolla ja pudotti ennakkosuosikin jatkosta. Viikko jatkuu tiukalla ottelulla Mönchengladbachia vastaan ennen kuin keskiviikkona on edessä Mestarien Liigan kuolemanottelu FC Baselia vastaan.

Schalke putosi cupin kolmannella kierroksella jo kolmantena vuonna peräkkäin ja valmentaja Jens Kellerillä olikin lehdistölle seliteltävää.

– Ensimmäinen puoliaikamme oli täysin luokaton. Meidän on pyydettävä faneiltamme anteeksi. Olisin voinut vaihtaa tauolla kymmenen pelaajaa. Teimme todella, todella paljon henkilökohtaisia virheitä eikä sitä voi hyväksyä. Nyt on syytä seurata tulta ja tappuraa, Keller jyrisi Bildin mukaan.

Anteeksipyytelevä asenne oli myös Schalken maalia vartioineella Ralf Fährmannilla.

– Avausjakson peliesityksemme oli katastrofi. Se ei ollut Schalkelle kunniaksi, sillä seura ja fanit ansaitsevat paljon parempaa. Juuri nyt en ymmärrä, miksi näin kävi. Yksittäisten syntipukkien etsiminen ei hyödytä mitään. Pelasimme huonosti joukkueena ja voimme vain pyytää anteeksi kaikilta stadionilla olleilta faneilta, Fährmann voivotteli.

Pian nähdään, toimiko cup-tappio Schalkelle herätyskellona vai vaipuuko joukkue entistä pahempaan synkkyyteen. Helppoja ei kahdesta seuraavasta koitoksesta tule, sillä Mönchengladbach on voittanut kauden kaikki kotiottelunsa ja kahdesti Chelsean lyönyt Basel on osoittanut olevansa pelottava ryhmä kenelle tahansa. Jos ei Schalke saavuta noista kahdesta ottelusta vähintään tasapeli+voitto-kombinaatiota, puheet gelsenkicheniläisten kriisistä alkavat varmasti yltyä entisestään.

loading comments...