Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Bremenin ja Bayern Münchenin peli uhkaa siirtyä rajumyrskyn takia

Kirjoittaja: — 05/12/2013

Pohjois-Saksaa riepottelee parhaillaan rajuin myrsky vuosikausiin. Xaver-hirmumyrskyn tuulennopeudeksi on mitattua illan aikana Bremenissä n. 24 metriä sekunnissa ja Kielissä peräti 38 metriä sekunnissa.

Bundesliigaankin Xaverilla uhkaa olla vaikutuksensa. Bremeniläinen Weser-Kurier kirjoittaa, että lauantai-iltapäiväksi suunniteltu liigaottelu Werder Bremenin ja Bayern Münchenin välillä uhkaa peruuntua myrskyn takia. Weser-joki virtaa aivan Werder Bremenin kotistadionin vieressä ja käsillä on vakava tulvauhka.

Pohjanmeri nostaa joenpintaa yhä korkeammalle eikä stadionia ole pientä ojaa kummemmin tulvilta suojattu. Tulva-aallon odotetaan nousevan ensi yönä kahden ja neljän välillä. Jos vesi ylittää joen ja stadionin välissä sijaitsevan ojan, on lauantain ottelu pakko siirtää pelattavaksi myöhemmin. Oja sijaitsee 5,5 metriä joen normaalikorkeuden yläpuolella. Tämänhetkisten arvioiden mukaan vesi nousisi kuusi metriä ja pääsisi näin virtaamaan stadionille.

Werder Bremenin työntekijät myrsky piti kiireisenä jo koko iltapäivän, sillä seuran mapppeja, kansioita ja tarvikkeita alettiin jo hyvissä ajoin siirtää pohjakerroksesta ylempiin kerroksiin. Myös pukukopit on jo tyhjennetty. Werder Bremenin harjoitukset oli jo pakko siirtää myrskyn takia huomiselle.

loading comments...