Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Vesimassa pysyi Weser-joessa: Werder Bremen-Bayern München pelataan

Kirjoittaja: — 06/12/2013

Uutisoimme torstai-iltana Pohjois-Saksaa riepottelleesta Xaver-myrskystä ja mahdollisuudesta, että huominen Werder Bremenin ja Bayern Münchenin välinen ottelu joudutaan perumaan tulvavaaran takia. Yön aikana kuitenkin selvisi, että Weser-joen vesi pysyi riittävän matalalla. Aamulla klo 4.30 Bremenissä tehtiin päätös, että ottelu voidaan pelata suunnitellusti.

– Kivi putoaa sydämeltämme voidessamme sanoa, että stadion säästyi tulvavedeltä. Eilen kaikki seuran työntekijät sekä lukuisat fanimme auttoivat meitä pakkaamaan ja kantamaan pois tärkeimpiä esineitämme. Kiitämme heitä kaikkia panoksestaan, Werder Bremenin toimitusjohtaja Klaus-Dieter Fischer kommentoi seuran kotisivuilla.

Tänä aamuna Bremenissä käynnistyi kiireinen paluumuutto, sillä mapit ja paperit on saatava takaisin paikoilleen, pukuhuoneet varustettava uudelleen ja teleliikenneyhteydet asennettava uudestaan. Huomenna huomio saa kuitenkin kohdistua jälleen jalkapalloon, kun triplamestari Bayern München saapuu Weser-Stadionin vieraaksi.

loading comments...