Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Mainz luottaa nuoreen kolmosvahtiinsa

Kirjoittaja: — 06/12/2013

Mainzin viime kauden ykkösvahti ja tällä kaudella kakkosvahtina Heinz Mülleriä tuurannut Christian Wetklo on lusinut kolmen ottelun pelikieltonsa ja on jälleen käytettävissä perjantai-illan vierasottelussa Nürnbergissä. Valmentaja Thomas Tuchel on kuitenkin ilmoittanut, että 33-vuotias Wetklo saa jatkaa pelitapahtumien seuraamista kentän laidalta.

20-vuotias Loris Karius on pelannut Mainzin maalilla kolme viimeistä ottelua ilman suurempaa epävarmuutta ja Mainz onnistui voittamaan peleistä kaksi. Erityisen vakuuttava näyttö nuoren miehen kyvyistä oli tämän ensimmäinen kokonainen bundesliigaottelu neljä viikkoa sitten, sillä tuolloin Karius pelasi nollapelin Frankfurtia vastaan.

– Karius on ansainnut peliaikansa. Hän on pelannut kolme hyvää ottelua. Pidän hänen peli-ilmeestään, hänen rauhallisuudestaan ja hänen keskittymiskyvystään. Viimeistään hänen hyvän pelinsä jälkeen Bremenissä oli selvää, että Loris saa jatkaa maalissa, Tuchel perusteli päätöstään.

Epävarmaa on vielä se, palaako vuodesta 2000 lähtien Mainzia edustanut Wetklo vaihtopenkille vai joutuuko hän seuraamaan pelejä edelleen peräti katsomosta. Kolmessa tämän vuoden puolella pelattavassa ottelussa maalivahdinhanskat kiskaisee kuitenkin käteensä Loris Karius.

loading comments...