Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Mönchengladbach kaappasi André Hahnin Augsburgista

Kirjoittaja: — 31/03/2014

Yksi kuluvan kauden sensaatioista, Augsburgin 23-vuotias laituri André Hahn, siirtyy kesällä Mönchengladbachin riveihin. Asian vahvistivat molemmat seurat viikonlopun kierroksen jälkeen.

23-vuotias Hahn on allekirjoittanut ”Fohlenin” kanssa kesään 2018 ulottuvan sopimuksen ja Augsburg kuittaa siirtokorvauksena 2,25 miljoonaa euroa.

3. Ligasta Kickers Offenbachista reilu vuosi sitten Augsburgiin siirtynyt Hahn on kuluvalla kaudella viimeistellyt kymmenen Bundesliigamaalia ja antanut lisäksi seitsemän maalisyöttöä.

– André Hahn on tällä kaudella ottanut uskomattomia edistysaskeleita. Hän on yksi vaarallisimmista laitapelaajista liigassa ja tulee varmasti vahvistamaan hyökkäyspeliämme, Mönchengladbach-manageri Max Eberl sanoi seuran tiedotteessa.

Hahnin itsensä mukaan päätös jättää Augsburg ei syntynyt kevyesti.

– Päätös oli todella, todella vaikea minulle ja lopullisen ratkaisun tein vasta viime päivien aikana. Suuri kiitos koko FC Augsburgille, valmentaja Markus Wienzierlin johdolla olen kehittynyt todella paljon viimeisten puolentoista vuoden aikana, myös Saksan A-maajoukkueryhmään noussut Hahn sanoi kickerille.

loading comments...