Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Augsburg teki seurahistoriaa

Kirjoittaja: — 15/12/2013

FC Augsburgin hyvä vire sai jatkoa kotiottelussa EIntracht Braunschweigia vastaan. Joukkue kaatoi sarjajumbon maalein 4-1 ja kipusi Bundesliigan sarjataulukossa jo sijalle 8. Viimeisestä neljästä ottelustaan Augsburg on haalinut kokoon peräti kymmenen pistettä.

Augsburg kohenteli samalla omaa seuraennätystään, sillä kolmatta kauttaan pääsarjassa pelaava Augsburg ei ollut vielä koskaan tehnyt yhdessä Bundesliiga-ottelussa neljää maalia. Nyt joukkueen maaleista vastasivat rankkarin upottanut Paul Verhaegh, kaksi maalia tehnyt André Hahn sekä Halil Altintop. Vieraiden ainoan osuman viimeisteli kolme edellistä kautta Augsburgissa pelannut Torsten Oehrl.

– Olemme tietenkin hyvin iloisia saamistamme kolmesta pisteestä. Joukkuehenkemme on loistava. On todella hauskaa pelata täällä. Emme kuitenkaan haaveile, vaan pysymme realisteina. Tavoitteemme on sarjapaikan säilyttäminen. Mitä pikemmin se varmistuu, sen parempi, André Hahn muotoilee Bildissä.

Hahnin toive voi täyttyä piankin, sillä Augsburgilla on nyt koossa 24 pistettä ja matkaa putoamisviivaan 13 pistettä. Viime kaudella sarjapaikan säilyttämiseen vaadittiin 31 pistettä.

loading comments...