Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Mönchengladbach-johto: “Ter Stegenin lähdön todennäköisyys 50 prosenttia”

Kirjoittaja: — 17/12/2013

Bundesliigassa sijalla neljä hurjastelevan Borussia Mönchengladbachin ykköshuolenaihe ensi kauden joukkuetta rakennettaessa on, saako joukkue luottaa ensi kaudellakin luottomaalivahtinsa Marc-André ter Stegenin palveluksiin. 21-vuotiasta torjujaa on viety huhuissa pitkin syksyä Barcelonaan, eikä ter Stegen ole jatkopäätöksiään kiirehtinyt.

Mönchengladbachin urheilutoimenjohtaja Max Eberl aikoo keskustella valmentaja Lucien Favren kanssa jatkosta jo lähipäivinä ja lukuisien pelaajienkin tulevaisuuden näköaloista olisi syytä lämmitellä ajatuksia. Ter Stegenin jatko tai mahdollinen lähtö on kuitenkin viemässä kaiken huomion.

Kickerin mukaan Max Eberl on arvioinut ter Stegenin jäämisen todennäköisyydeksi “fifty-fifty”, vaikka Barcelonan varapuheenjohtaja Josep Maria Bartomeu on jo ehtinyt vahvista julkisuudessa seuran olevan saksalaistorjujasta kiinnostunut.

– Mitä enemmän aikaa kuluu, sitä enemmän sitä alkaa tietysti huolestua. Ter Stegen kuitenkin piti meitä jännityksessä jo edellisen jatkosopimuksen hieromisen aikoihin niin pitkään, että alan toivoa, että niin kävisi nytkin, Eberl haaveilee.

Kickerin mukaan Mönchengladbachissa on jo alettu harkitsemaan korvaajavaihtoehtoja ter Stegenin mahdollisen lähdön varalta. SC Freiburgin 23-vuotias Oliver Baumann mainitaan yhtenä kuumana ehdokkaana. Baumann tosin jatkoi sopimustaan vasta äskettäin, mutta erityisesti Freiburgin vaihtaessa sarjatasoa aikoo Mönchengladbach olla kärppänä paikalla.

Seuran kerrotaan myös tarkkailleen useita kertoja FC Baselin 24-vuotiasta ykkösvahtia Yann Sommeria, jolla on jo hyviä näyttöjä Sveitsin maajoukkueestakin.

loading comments...