Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Mönchengladbachin kesän hankintalista muotoutumassa

Kirjoittaja: — 16/02/2014

Borussia Mönchengladbach teki viime kesänä kolme loistavaa kaappausta hankkimalla Christoph KramerinMax Krusen sekä Raffaelin. Nyt seura on Kickerin mukaan valmistelemassa seuraavan trion sitouttamista, ja nimivahvasta kolmikosta on kyse nytkin.

Lehti kertoo Stuttgartin Ibrahima Traorén, Hoffenheimin Fabian Johnsonin ja Baselin maalivahdin Yann Sommerin siirtyvän ensi kaudeksi Mönchengladbachiin. Etenkin Traorén siirrolla on spekuloitu jo jonkin aikaa.

Laitahyökkääjänä pelaavan guinealaisen sekä Yhdysvaltain maajoukkuepuolustaja Johnsonin siirtohuhut muuttuivat kuitenkin astetta konkreettisemmiksi, kun näiden nykyiset seurat ilmoittivat, ettei pelaajien sopimuksia jatketa enää tämän kauden jälkeen. Molemmissa tapauksissa kyse oli pelaajan kieltäytymisestä seuran tarjoamaan jatkosopimukseen. Näin Mönchengladbach saisi kaksikon ilman siirtokorvauksia.

Julkinen salaisuus maalivahti Marc-André ter Stegenin siirtymisestä Barcelonaan on enää julkistusta vaille, joten Mönchengladbach on etsinyt jo pidempään uutta maalivahtia. Kickerin mukaan Sveitsin maajoukkuevahti Sommer on lähimpänä sopimusta. Sommerin sopimus umpeutuu kesällä ja siirtokorvauksen uskotaan asettuvan puolenkymmenen miljoonan euron tietämiin.

loading comments...