Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Frankfurt vaihtaa stadionporttikiellot juniorien likapyykin pesuun

Kirjoittaja: — 16/02/2014

Eintracht Frankfurt on valinnut uuden linjan stadionilla järjestyshäiriöitä koskevia kannattajia vastaan. Seura muuntaa osan stadionporttikielloistaan jatkossa pakolliseen seuran eteen tehtävään työhön, tarkemmin sanottuna pyykinpesuun.

– Ensikertalaisille se voi olla hyvin avuliasta. 13-vuotiaiden juniorien likaisten pelikamppeiden pesemisessä 40 tunnin ajan ei ole mitään siistiä, Eintrachtin johtokunnan jäsen Axel Hellmann sanoo SportBildille.

Frankfurtissa päätöksiä tekee lakimiehillä miehitetty ns. “seuraoikeus”. Sen käsittelyyn joutuvat myös ne 12 katsojaa, jotka syyllistyivät pyrotekniikan käyttöön vieraspelissä Leverkusenissa vuosi sitten. Hellmannin mukaan väkivallattomiin järjestyshäiriöihin voidaan soveltaa monenlaisia rangaistustoimenpiteitä.

– Kyseeseen voi tulla varoitus, yhteishyödyllisen työn tekeminen seurassa, sakkorangaistus, stadionporttikielto tai seurasta erottaminen. Rikoksenuusijoille yhteiskuntapalvelus ei kuitenkaan voi olla sopiva rangaistus, Hellmann määrittelee.

loading comments...