Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

HSV:n piina jatkuu – usko ei petä

Kirjoittaja: — 31/03/2014

Hamburger SC pinnistelee Bundesliigassa putoajan paikalla sunnuntaina Mönchengladbachille kärsityn 1-3-tappion jälkeen. HSV-leirissä ammennetaan kuitenkin uskoa sunnuntaisesta esityksestä, jolla joukkue olisi hyvinkin ansainnut ottelusta enemmänkin.

HSV johti peliä 1-0, mutta isännät tulivat ensin rinnalle ja toisella puoliajalla ohi.

– Aina 75. minuutille saakka pelasimme peliä, jossa kaikki oli hyvin koossa. Näin erittäin hyvän ottelun, mutta meille jäi siitä nolla pistettä. Se on katkeraa ja joukkue on todella allapäin, mutta nostamme päämme pystyyn ja jatkamme taistelua, HSV-luotsi Mirko Slomka sanoi seuran verkkosivuilla.

– Tasoituksen jälkeen meidän olisi pitänyt mennä uudestaan johtoon ja vielä 1-3-tilanteessakin meillä oli huippupaikkoja. Niistä pitää kuitenkin joku pystyä käyttämään hyväkseen.

Pitkälti samoilla linjoilla oli myös HSV-kapteeni Rafael van der Vaart,

– Pelasimme ja taistelimme hyvin ja olimme pelissä hyvin mukana 75. minuutille saakka ja 1-3-maalinkin jälkeen meillä oli hyviä paikkoja vielä. Kun on tappiolla, niin joskus onnikin puuttuu. Gladbachilla on hyökkäyksessä monia hyviä yksilöitä, jotka lopulta ratkaisivat ottelun, van der Vaart sanoi.

– Jos kuitenkin taistelemme samalla tavoin jatkossa, saavutamme päämäärämme, hollantilainen viittasi säilymiseen.

loading comments...