Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Mainzin kolumbialaispeluri loukkaantui vakavasti – suoraan ambulanssilla sairaalaan

Kirjoittaja: — 04/05/2015

Mainz 05:n ja Hamburger SV:n välisessä ottelussa nähtiin sunnuntaina järkyttävä tilanne.

Ottelua oli ehditty pelata puolisen tuntia, kun Mainzin Elkin Soto yritti potkaista pallon kohti maalia suoraan ilmasta. HSV:n keskikenttämies Rafael van der Vaart ehti kuitenkin estää kolumbialaispelaajan aikeet ryntäämällä tilanteeseen. Soto potkaisi näin ollen pallon sijasta van der Vaartia, ja
seuraukset olivat vakavat. Soton polvi taittui tilanteessa epäluonnolliseen asentoon ja taipui yli.

Soto vietiin tilanteen jälkeen välittömästi ambulanssilla sairaalaan.

Vaikka Mainz hävisikin ottelun HSV:lle 1-2, pelaajien ajatukset eivät ottelun jälkeen olleet tuloksessa, vaan miehen hyvinvoinnissa.

– Ajatuksemme ovat Elkinin kanssa. Tappio ei merkitse mitään kun se on mielessä. (Hänen loukkaantumisensa) totta kai kolahti meihin. Kun joukkuetoveri loukkaantuu niin pahasti, että uran loppuminen on lähellä, sanani ovat vähissä, Mainzin Johannes Geis sanoi Bundesligan sivuilla.

Soton loukkaantumistilanteeseen rynnännyt van der Vaart oli myöskin todella pahoillaan tämän loukkaantumisesta. Hän painotti, ettei missään nimessä yrittänyt vahingoittaa pelaajaa.

– Olen niin pahoillani, mutta tilanne ei missään nimessä ollut tahallinen ja se ei ollut myöskään rike. Hän laittoi jalkansa minun jalkojeni väliin ja se vääntyi yli, van der Vaart kertoi.

loading comments...