Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

MTV Sport: Furuholm ei tietoinen jatkostaan

Kirjoittaja: — 04/05/2015

Vaikean syksyn jälkeen Timo Furuholm on päässyt hyvään vireeseen kevään mittaan 3. Bundesliigaa pelaavassa Hallescherissa. Porista kotoisin oleva hyökkääjä on viimeistellyt yhteensä 12 maalia. Saman määrän hän iski myös viime kaudella.

Furuholmin sopimus nykyisen seuran kanssa päättyy tähän kauteen. Suomalaisella ei ole vielä varmaa tietoa jatkosta.

– Tällä hetkellä en tiedä yhtään mitä tapahtuu. Agentin kanssa juuri juttelin, ja kiinnostusta on ollut vähän sieltä sun täältä. Mutta en ole ensimmäistä kertaa tässä tilanteessa, ja puhetta mahtuu maailmaan, ja siksi en laske mitään todelliseksi vaihtoehdoksi ennen kuin tarjous on pöydällä, Furuholm selvittää MTV Sportille.

“Furu” toivoo saavansa vastuuta ja peliaikaa, mikäli hän meinaa siirtyä uuteen joukkueeseen. Vaihtopelaajan roolia mies ei kaipaa.

– Haluan nyt rauhassa katsoa, paljonko kiinnostusta on. Se seura, joka pystyy parhaiten vakuuttamaan, että se todella haluaa mut, sillä on myös parhaat mahdollisuudet mut saada. En ole tässä iässä (27) enää valmis istumaan kauheasti penkillä, tai ainakin haluan saada kunnon mahdollisuuden ennen sitä.

Turun Interin paidassa kuusi vuotta pelannut hyökkääjä pitää mahdollisena myös paluuta turkulaisseuraan tulevaisuudessa.

– Kyllä se on yksi tavoite, että vielä joskus voisin pelata muutaman pelin Interin paidassa, Furuholm hymyilee.

– Mutta sen näkee sitten aikanaan, mihin elämä minut ja perheen vie jatkossa, runsas vuosi sitten isäksi tullut Furuholm toteaa.

Lue alkuperäinen uutinen täältä.

loading comments...