Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Kai Lintinen

Pelaaja-agentti: “Ei tiedossa, että Greuther Fürth haluaisi Furuholmin”

Kirjoittaja: — 14/08/2013

Fortuna Düsseldorfin kanssa yhä sopimussuhteessa oleva Timo Furuholm on vastikään saapunut takaisin harjoitusvahvuuteen sairastuvalta. Merkit viittaavat siihen, että edessä on uuden seuran haku.

Furuholmin viime kevät meni lainalla kolmosliigan Hallessa, jossa tulosta syntyi ja suomalainen viihtyi hyvin. Tällä kertaa lainan esteeksi noussee tulevana kesänä päättyvä sopimus Fortunan kanssa, sillä lainakontrahdilla ei olisi seuran kannalta järkeä.

Tavoitimme Furuholmin asioita Saksassa hoitavan GH Sport Managementin pelaaja-agentin Jürgen Springerin ja kysyimme Furuholmin tilanteesta.

Timo Furuholmin kohdalla näyttää vahvasti siltä, ettei Düsseldorfissa ole taaskaan tarjolla peliaikaa. Onko paluu Halleen mahdollista?

Nyt on asioiden kanssa vielä hieman odoteltava. Tärkeintä Timon kannalta oli päästä jälleen 4,5 viikon tauon jälkeen mukaan harjoituksiin. Nyt hän on treenannut jälleen viime viikosta lähtien. Tällaisen loukkaantumisen jälkeen tärkeintä on saada mies taas 100-prosenttiseen kuntoon.

Tämän jälkeen voimme käydä tilanteesta keskusteluja Fortunan kanssa ja nähdä, viekö pelaajan tie jonnekin muualle. On yleisesti tiedossa, että onnistuneen laina-ajan jälkeen Hallessa kyseinen seura on erittäin kiinnostunut Timon palveluista. On kuitenkin fakta, että Timolla on sopimus kakkosliigaan ja Halle on kolmosliigan seura. Tämä yhtälö ei ole helppo ratkaista.

Kakkosliigan Greuther Fürthissä aukesi yllättäen paikka, kun kärkimies Nikola Djurdjic loukkaantui maanantaina ja on kuukausia sivussa. Voisiko tässä olla vaihtoehto Furuholmille?

Kaikkihan on kiinni siitä, mitä tällaisessa tilanteessa seura on päättänyt tehdä. Fürth tulee tuon loukkaantumisen myötä varmastikin tunnustelemaan pelaajamarkkinoita. Ja mikäli he kiinnittävät katseensa johonkin tiettyyn pelaajaan, ottaa seura näihin ja heidän seuroihinsa yhteyttä.

Minulla ei kuitenkaan ole tiedossa, että Greuther Fürth harkitsisi Timo Furuholmin palkkaamista.

Haastattelu: Pekka Franck

Älä missaa mitään vaan tykkää meistä Facebookissa!

loading comments...