Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Timo Furuholm saanut kilpailua hyökkäyspäähän

Kirjoittaja: — 01/02/2014

Hallescher FC avasi kevätkauden komeasti 0-3-vierasvoitolla Wehen Wiesbadenista. Kyseessä oli joukkueelle koko kauden toistaiseksi suurinumeroisin voitto. Lauantaina edessä on jälleen tärkeä ottelu, sillä Halle isännöi samoin putoamistaistelussa olevaa Mika Ääritalon Holstein Kieliä. Ex-turkulaisten kohtaamista ei kuitenkaan nähdä Ääritalon jouduttua kahden ottelun pelikieltoon.

Timo Furuholm pelasi tuttuun tapaan Wiesbadeniakin vastaan täydet 90 minuuttia, mutta maalinteossa hän ei tällä kertaa onnistunut. Kicker ounasteleekin, että Hallen talvihankintojen myötä kilpailutilanne joukkueen hyökkäyspäässä kiristyy.

Joukkue hankki keskikentän pohjalle kokeneen Tim Krusen sekä hyökkäyspäähän Kongon maajoukkuemiehen Francky Sembolon, joka tekikin Wiesbadenia vastaan maalin Furuholmin esityöstä. Sembolo jakoikin kiitoksensa hyökkääjäparilleen.

– Olen todella iloinen saadessani hyökätä Timon rinnalla, Sembolo kertoi Kickerille.

Wiesbaden-ottelussa Hallen paras maalintekijä, kuusi maalia viimeistellyt Sören Bertram oli pelikiellossa, mutta nyt hänkin palaa takaisin ruotuun. Valmentajalla onkin pienimuotoinen luksusongelma, sillä kolmikko Furuholm, Sembolo ja Bertram voi olla hankala mahduttaa yhtä aikaa kentälle. Todennäköisesti valinta tehdään kuitenkin Sembolon ja Bertramin välillä, sillä porilainen Furuholm on Hallen hyökkäyksen ehdoton luottopelaaja.

loading comments...