Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Kai Lintinen

Halle nappasi avauspisteensä suomalaisduon maaleilla

Kirjoittaja: — 24/08/2013

Düsseldorfista kolmosbundekseen Halleen palannut Timo Furuholm sai lauantaina vyölleen kauden avausminuuttinsa. Ottelussa Elversbergiä vastaan paluun avauskokoonpanoon teki niin ikään toppari Kristian Kojola. Kojolalla oli vielä viime kaudella kausikortti avaukseen, mutta tällä kaudella minuutteja oli kertynyt ennen lauantaita vain 20.

Kohteliaat suomalaiset osasivat valmentajaa myös luottamuksesta kiittää, sillä 2-0-voittoon päättyneessä ottelussa Kojola ja Furuholm vastasivat pelin molemmista maaleista. Suomalaisista uskaltaa puhua jopa Hallescher FC:n kurssinkääntäjinä, sillä kauden aiemmissa neljässä ottelussa joukkue oli tehnyt vain yhden maalin ja oli joutunut poistumaan kerta toisensa jälkeen kentältä häviäjänä.

Kojolalla oli jo ottelun seitsemännellä minuutilla erinomainen maalipaikka, mutta vastustajan maalivahti venyi paraatitorjuntaan. Vapauttavaa avausosumaa saatiinkin odottaa 81. minuutille asti. Kojola sai päänsä väliin vapaapotkuun ja Halle-uran ensimmäinen maali näki päinvalon. Viime kaudella Hallelle kahdeksan maalia ampunut Furuholm puolestaan viimeisteli loppunumerot Sören Bertramin hyvästä esityöstä tyhjään maaliin lisäajalla.

Yleisön lemmikki Furuholm tuntuu puhkuneen paitsi näyttöhaluja, myös kantaneen paineita niskassaan, sillä Furkka ehti hukata tukun hyviä maalipaikkoja ja missasi myös rankkarin varttitunnin kohdalla ampuen pallon yli maalin. Vapauttava avausvoitto poikinee kuitenkin suomalaisille vastuuta jatkossakin. Furuholm jakoikin syystä twitter-tilillään avoimet kiitokset suomalaiskollegalleen:

-Kaveruus on sitä, kun kämmäät pilkun ja pari avopaikkaa niin @KKojola puskee pallon maaliin ja hoitaa pisteet meille.

Lähde: Kicker

loading comments...