Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Viikonlopun kierros: Neljä jatkaa puhtaalla pelillä

Kirjoittaja: — 24/08/2013

Dortmund jatkoi puhdasta peliään Bundesliigakauden kolmannella kierroksella jo perjantaina ja lauantaina joukkoon liittyivät Leverkusen, Bayern München ja Mainz. Kolmikko napsi BVB:n tavoin kauden kolmannet voittonsa.

Leverkusen oli Mönchengladbachia vastaan 2-0-johdossa jo alle puolen tunnin pelin jälkeen, mutta vieraat rutistivat tasoihin ennen ”Werkselfin” loppuvetoa, joka toi joukkueelle 4-2-voiton. Kotijoukkueen sankariksi nousi kaksi osumaa viimeistellyt ja myös voittomaalin tehnyt Sidney Sam.

Bayern puski puolestaan lähes 70 minuuttia tuloksetta tiiviisti puolustaneen Nürnbergin muuriin, kunnes Franck Ribery rikkoi kuparisen ja Arjen Robben sinetöi kymmenen minuuttia myöhemmin loppunumerot 2-0. Philipp Lahm kunnostautui esityön tekijänä kummassakin osumassa.

Mainzin kotiottelu Hannoveria vastaan kulki varsin saman kaavan mukaan. Eric Maxim Choupo-Moting avasi maalihanat reilun tunnin pelin jälkeen ja Nicolai Müller pamautti 2-0-voittolukemat 78. minuutilla.

Teemu Pukin Schalken tuska sai jatkoa Hannoverissa. Suomalaishyökkääjä seurasi 1-2-tappiota vaihtopenkiltä.

Freiburg puolestaan avasi kauden pistetilinsä 3-3-vierastasapelillä Hoffenheimia vastaan ja sunnuntaina edessä on mielenkiintoinen tilanne, sillä kahdessa ottelussa ovat vastakkain neljä edelleen nollakerhossa olevaa joukkuetta. Braunschweig isännöi Frankfurtia ja Augsburd Stuttgartia.