Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Mainzin keskikentällä lisää loukkaantumishuolia

Kirjoittaja: — 21/09/2013

FSV Mainz 05 joutunee tekemään muutoksia keskikentälleen päivän Leverkusen-otteluun, sillä 25-vuotias itävaltalainen Julian Baumgartlinger jätti perjantain harjoitukset kesken loukattuaan polvensa. Kauden kaikissa otteluissa avauskokoonpanossa olleen Baumgartlingerin ei uskota toipuvan yhdessä päivässä pelikuntoon. Seuraa miehelle tekee sairastuvalla jo tanskalainen Niki Zimling.

Mainzin materiaali on keskikentällä joka tapauksessa erityisen laaja, sillä nuoret kesähankinnat Christoph Moritz ja Johannes Geis ovat jo osoittaneet olevansa kypsiä bundesliigapelaajia ja valmiita suurempaankin vastuuseen. Takataskussa on myös kokenut kolumbialainen Elkin Soto, jonka peliminuutit ovat alkukauden aikana jääneet vähiin. 33-vuotias Soto ei kuitenkaan ole vielä täydessä pelivireessä lukuisten loukkaantumisten sekä maajoukkuekiireiden takia.

– Meillä ei ole selvää kuvaa hänen nykykunnostaan. Hänen pitää päästä täyteen vireeseen pitkälti omin avuin. Tavoitteemme on kuitenkin heittää hänet pian kentälle. Zimlingin ja Baumgartlingerin puuttuessa myös hänen persoonallisuutensa on isossa roolissa, Mainzin valmentaja Thomas Tuchel kommentoi Kickerille.

loading comments...