Mainz nousi tasoihin Hannoverissa – Möncengladbach voitti jälleen

Kirjoittaja: — 03/02/2015

Tiistaina pelattiin Bundesligaa neljän ottelun verran. Bayern ja Schalke, Eintracht Frankfurt ja Wolfsburg sekä Mainz ja Hannover päätyivät pistejakoihin. Borussia Mönchengladbach puolestaan otti täydet kolme pistettä.

FSV Mainz 05 nappasi pisteen Hannoverin vieraana. Ottelu päättyi 1-1. Kotijoukkue siirtyi johtoon 26. minuutilla. Pallo pomppi kulmapotkun jälkitilanteessa Jimmy Briandille, joka sijoitti pallon varmasti maaliin noin 15 metristä. Mainz nousi tasoihin noin vartti ennen päätösvihellystä, kun Elkin Soto laittoi maalin edestä irtopallon pussiin.

Borussia Mönchengladbach nappasi jälleen voiton. Tällä kertaa se kaatoi kotonaan SC Freiburgin maalein 1-0.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli tasaista vääntöä, ja kummallakin oli paikkansa. Kotijoukkueella oli kuitenkin hitusen paremmat tilanteet, ja se myös se iski ottelun voittomaalin 23. minuutilla. Branimir Hrgota jatkoi pallon päällään Patrick Herrmannille, joka pääsi vapaasta paikasta pommittamaan pelivälineen verkon perukoille.

Voitolla Borussia Möncengladbach paranteli asemiaan sarjakolmosena.