Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Mainz nousi korealla voitolla jo europaikkojen tuntumaan

Kirjoittaja: — 03/02/2014
Tagit:

Mainzin peli kulkee jo lähes samaan malliin kuin seuran huippukaudella 2010-2011. Tuolloin palkintona oli viides sija ja seurahistorian ensimmäiset europelit. Nyt kolme peräkkäistä voittoa ovat nostaneet joukkueen jo sijalle seitsemän, tasapisteisiin Eurooppa-Liigan paikassa kiinni olevan Wolfsburgin kanssa.

Mainzin lauantainen Freiburg-voitto ei sinänsä ollut yllätys, sillä Etelä-Saksan joukkue kuuluu Mainzin ehdottomiin lempivastustajiin. Freiburg ei ole onnistunut kaatamaan Mainzia seitsemään otteluun.

Nyt tuloksena oli Mainzille 2-0-voitto. Päärooleihin nousivat joukkueen eteläkorealaisvahvistukset Joo-Ho Park ja Ja-Cheol Koo, joista kumpikin onnistui maalinteossa. Koo tuli kentälle vaihdosta, joten miehen tekemä maali oli Mainzille jo kauden kahdeksas vaihtomiehen viimeistelemä osuma. Hyvän esityön maaliin teki vahvan ottelun pelannut 20-vuotias Johannes Geis.

Ensi viikonloppuna Mainz matkustaa sen kanssa tasapisteissä olevan Wolfsburgin vieraaksi. Freiburg puolestaan isännöi putoamiskamppailussa Hoffenheimia.

loading comments...