Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Rafinha sai Bayern Müncheniltä jatkosopimuksen

Kirjoittaja: — 19/12/2013

Bayern Münchenin puolustuslinjan runkomiehet saavat jatkosopimuksia yksi toisensa jälkeen. David Alaban ja Jerome Boatengin jälkeen nyt myös oikean laidan puolustaja Rafinha sai baijerilaisilta monivuotisen jatkosopimuksen. Genovasta vuonna 2011 Bayerniin saapunut brasilialainen sitoutettiin uudella sopimuksella vuoteen 2017 saakka.

– Minulle, uralleni ja perheelleni on tärkeää, että saan jatkaa työskentelyä yhdessä maailman parhaista joukkueista. Olen hyvin ylpeä, 28-vuotias Rafinha kommentoi sopimusta Bayernin kotisivuilla.

Rafinha on kuulunut kuluneen kauden aikana valmentaja Pep Guardiolan ehdottomiin luottopelaajiin. Mies on mahtunut triplamestareiden avauskokoonpanoon 20 kertaa Bayernin kaikkiaan 25 ottelusta Bundesliigassa, Mestarien liigassa ja Saksan cupissa. Brasilialaisen onnistuminen on samalla sallinut Guardiolan peluuttaa kapteeni Philipp Lahmia uudella pelipaikalla keskikentän pohjalla.

Rafinhan maalitili on kaudella 2013-2014 vielä avaamatta, mutta maalisyöttöjä on tilastoihin kirjattu neljä. Eivätkä ansiot rajoitu vain pelilliselle puolelle, vaan Rafinha nauttii arvostusta myös kentän ulkopuolisista ansioista.

– Meillä on Rafinhassa paitsi hyvä pelaaja kentällä, myös mainio tunnelmanluoja pukukopissa. Hän on ottanut harppauksen eteenpäin Guardiolan alaisuudessa ja hoitaa hommansa loistavasti, Jan-Christian Dreesen Bayernin johtoportaasta kehuu.

loading comments...