Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Bayernin ylivoiman lannistava vaikutus liigaan näkyy jo viikonloppuna

Kirjoittaja: — 31/01/2014

Bayern München on karannut 16 kierrosta ennen sarjan päätöstä Bundesliigassa jo musertavalle 13 pisteen etumatkalle. Baijerin jättiläisen ylivoima tunnustetaan jo kaikissa seuroissa kautta liigan.

Bayernille kevään pelit Bundesliigassa käyvät hyvistä harjoituspeleistä Mestarien Liigaa silmällä pitäen. Kilpailijat puolestaan pelaavat Bayern-ottelussa maineesta ja kunniasta, mutta tärkeimmät ottelut ovat jotain aivan muita.

Tämän on myöntänyt myös sunnuntaina vieraspeliin Allianz-Arenalle matkustavan Eintracht Frankfurtin päävalmentaja Armin Veh. Veh jättää mukisematta luottopelaajansa Sebastian Roden ja Carlos Zambranon pois kokoonpanosta, sillä seuraava varoitus näille herroille johtaa automaattiseen pelikieltoon. Sävelet ovat selvät: mieluummin varamiehisenä Bayernia kuin Braunschweigia vastaan. Alla Eintracht Frankfurtin twiittaus Veh’n kommentista:

Myös sarjakakkonen Bayer Leverkusen on myöntänyt tappionsa ja keskittyy pelaamaan sarjan kakkossijasta. “Ikuista kakkosta” on usein kutsuttu Saksassa pilkkanimellä “Vizekusen”, joka vapaasti suomennettu viittaa perintöprinssiin, tai toiseen sijaan. Nyt tuo nimi on kuitenkaan nikottelematta vastaan:

– Olin aina ennen termiä “Vizekusen” vastaan, mutta tällä kaudella olisin onnellinen, jos sijoitumme toisiksi, Leverkusenin urheilutoimenjohtaja Rudi Völler totaa Bildille.

loading comments...