Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Werder Bremen kaappasi Ranskasta laatuvahvistuksen

Kirjoittaja: — 31/01/2014

Siirtoikkuna sulkeutuu tänään, mutta putoamistaisteluun ajautunut Werder Bremen ehti vielä vahvistaa rivejään nimekkäällä hankinnalla. Seura hankki Ranskan Ligue 1:n Bordeaux’sta Puolan maajoukkuemiehen Ludovic Obraniakin. 29-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja allekirjoitti Bremenin kanssa kahden ja puolen vuoden sopimuksen.

– Olemme iloisia, että onnistuimme vakuuttamaan Ludovicin saapumaan Bremeniin. Meillä on häntä kohtaan suuret odotukset. Hänellä on valtavasti kokemusta ja hän oli Bordeaux’ssa ehdoton luottopelaaja. Saimme joukkueeseemme loistavan hyökkäävän keskikenttäpelaajan, Werderin urheilutoimenjohtaja Thomas Eichin ylistää seuran tiedotteessa.

Vasenjalkainen Obraniak aloitti jalkapallouransa kotikapunkinsa FC Metzissä, jonka riveissä hän myös debytoi Ranskan pääsarjassa vuonna 2002. Vuonna 2007 Obraniak siirtyi Lilleen, jossa hän voitti jo ensimmäisellä kaudellaan Ranskan tuplamestaruuden. Cup-finaalin PSG:tä vastaan Obraniak ratkaisi itse ottelun loppuhetkillä ampumalla suoralla vapaapotkullaan. Viiden Lille-kauden jälkeen Obraniak siirtyi kaksi vuotta sitten Bordeaux’hin, jossa hän voitti jälleen Ranskan cup-mestaruuden viime keväänä.

Obraniakilla on sekä Ranskan että Puolan kansalaisuus. Hän valitsi edustusjoukkueekseen Puolan. Maajoukkuedebyytissään elokuussa 2009 Obraniak vastasi molemmista Puolan maaleista joukkueen kaadettua Kreikan maalein 2-0. Hänen tilillään on toistaiseksi 32 A-maaottelua. Obraniak kuului Puolan runkopelaajiin myös vuoden 2012 EM-kotikisoissa.

Obraniak saapuu Saksaan kaikkiaan 290 Ligue 1-ottelun kokemuksella. Myös europeleistä hänellä on vankka kokemus. Tällä kaudella hän ampui Bordeaux’lle 21 liigapelissä neljä maalia.

Obraniak ei matkusta vielä huomenna joukkueen mukana vierasotteluun Augsburgiin, vaan liittyy joukkueen harjoituksiin ensi viikolla.

loading comments...