Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Werder Bremen “valmis menemään kipurajalle” Aaron Huntin vuoksi

Kirjoittaja: — 09/01/2014

27-vuotias pelintekijä Aaron Hunt oli monien mielestä Werder Bremenin syyskauden paras pelaaja. Tärkeän pelimiehen sopimus päättyy tämän kauden jälkeen ja nyt Bremenissä jännitetään, saadaanko Huntin otteista nauttia seurassa myös ensi kaudella.

Pelkästään rahasta ei Huntin seuraan jääminen ole kiinni. Kreiszeitung-lehden mukaan Hunt sai massiivisen tarjouksen Kiinasta, mutta hän kieltäytyi muutosta kaukoitään. Kiinnostusta on kuitenkin lähempääkin. Erityisesti Valioliigan nousijajoukkue Southamptonin tiedetään olevan kiinnostunut sekä Englannin että Saksan kansalaisuuden omistavan Huntin palveluksista.

Werder Bremen onkin valmis joustamaan tarkan markan politiikastaan pitääkseen Huntin riveissään, sillä muutoin ilmassa roikkuu uhka siitä, että Hunt lähtee kesällä matkoihinsa siirtokorvauksetta. Kreiszeitungin mukaan seura on valmis tarjoamaan Huntille jatkoa nykyisellä, 2,6 miljoonan euron vuosittaisella korvauksella. Seurajohto kuvaa tätä ratkaisua “kipurajalle menemiseksi”.

– Juttelin hänen kanssaan vähän ennen joulua. Kerroin hänelle, että olemme hänestä ehdottoman vakuuttuneita ja haluamme pitää hänet riveissämme. Minä en ole saanut sellaista käsitystä, että hän olisi tehnyt jo päätöksensä. Kaikki on auki ja Werder on yhä mukana kisassa, seuran urheilutoimenjohtaja Thomas Eichin vakuuttaa.

Huntin kohdalla kyse on pitkälti siitä, haluaako hän pelata urallaan vielä jossain muualla kuin Bremenissä. Mies on kantanut Bremenin värejä yllään jo liki 13 vuoden ajan eli käytännössä lähes puolet elämästään.

loading comments...