Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Werder Bremen-ryhmä joutui yölliseen kuntopyöräilyyn

Kirjoittaja: — 14/12/2013

Pahaan kriisiin ajautuneen Werder Bremenin pelaajille koitti Bildin mukaan yövuoro. Joukkue hävisi perjantai-iltana vieraskentällä Hertha Berlinille maalein 2-3 ja valmentaja Robin Dutt laittoi pelaajansa ylitöihin.

Joukkueen bussin saavuttua Bremeniin koko porukka komennettiin polkemaan kuntopyörää seuran harjoitustiloissa. Lauantaille ja sunnuntaille valmentaja myönsi pelaajistolleen kuitenkin vapaan viikonlopun keskittymiskyvyn löytämiseksi. Myös lehdistötilaisuudet peruttiin viikonlopun osalta.

Werder Bremen on saanut viimeisistä viidestä ottelustaan vain yhden pisteen. 16 pistettä 16 ottelusta on seuran huonoin pistesaalis 39 vuoteen ja Bremen onkin ajautumassa putoamistaisteluun. Sen päästettyjen maalien määrä 37 on koko liigan suurin. Valmentaja nosti kolme kierrosta sitten joukkueen uudeksi ykkösmaalivahdiksi Raphael Wolfin, mutta kovin vakuuttava ei uudenkaan maalivahdin työnäyte ole ollut. Wolf on päästänyt taakseen kolmessa ottelussa 14 maalia.

– Olemme vieneet itse itsemme tähän tilanteeseen. Meitä vastaan tehdään maaleja aivan liian helposti. Herthan toinen osuma ottaa minua todella rankasti päähän. Puolustuksemme on aivan liian löysää Bundesliigaan ja nyt kuulumme sarjan pahnanpohjimmaisiin, Werder Bremenin konkari Aaron Hunt kommentoi.

loading comments...