Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Aaron Hunt jättämässä Werderin – suuntana Leverkusen?

Kirjoittaja: — 14/03/2014

Keskikenttäpelaaja Aaron Huntin pitkä rupeama Werder Bremenissä näyttää lähestyvän päätöstään. Huntin sopimus päättyy tulevan kesänä, eikä mies ole ollut ainakaan toistaiseksi halukas allekirjoittamaan jatkopaperia.

27-vuotias Hunt on edustanut Werderiä koko uransa ajan. 14-vuotiaana seuraan siirtynyt keskikenttämies on Werderin kaikkien aikojen nuorin maalintekijä ykkösjoukkueessa, pisimpään nykypelaajista seuran värejä kantanut pelaaja ja lisäksi joukkueen kapteeni – mutta kenties enää muutaman kuukauden ajan.

– En tiedä vielä mitkä suunnitelmani ovat, Hunt itse totesi kickerille lyhyesti.

Ovi jatkolle Werderissä on edelleen auki ja jatkosopimus pöydällä allekirjoituksia odottamassa, mutta tämäkään tilanne ei kestä ikuisesti.

– Jossain vaiheessa asetan takarajan ja silloin Aaronin pitää tehdä päätöksensä 48 tunnin sisällä, Werderin toimitusjohtaja Thomas Eichin sanoo.

Huntia kohtaan on kiinnostusta ulkomailla ja vahvimpana vaihtoehtona on tietojen mukaan Englanti. Siirtyminen myös toiseen Bundesliigaseuraan on hyvin mahdollista ja tässä kisassa kärjessä on ainakin tällä hetkellä Leverkusen.

Hunt on pelannut Werderissä 205 Bundesliigaottelua ja viimeistellyt niissä 42 maalia. Saksan A-maajoukkueessa hän on esiintynyt kolmesti.

loading comments...