Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Werder kiinnostunut Kevin De Bruynen saamisesta takaisin

Kirjoittaja: — 03/10/2013

Viime kaudella lainasopimuksella Werder Bremenissa pelannut hyökkääjä Kevin De Bruyne teki seuraan sen verran vahvan vaikutuksen, että Werder on enemmän kuin kiinnostunut saamaan belgialaisen uudelleen riveihinsä vielä kuluvalla kaudella.

Chelseasta lainattu 22-vuotias hyökkäävän keskikenttämiehen tai laiturin roolissa viihtyvä De Bruyne iski viime kaudella Werderille kymmenen maalia ja antoi lisäksi kaksi maalisyöttöä. Kesällä 2012 Genkista lontoolaisseuraan siirtynyt Belgian maajoukkuemies ei alkukaudella ole saanut Chelseassa vastuuta kuin ajoittain ja Bremenissä tilannetta seurataan nyt tarkasti.

– Tällä hetkellä on mahdoton sanoa mitään konkreettista sen suhteen mitä asiassa tapahtuu. Mikäli Chelsea kuitenkin on talvella valmis lainaamaan Kevinin, olen mielelläni ensimmäinen keskustelukumppani, Werder-manageri Thomas Eichin sanoi Sport1:lle.

De Bruyne on toistaiseksi nähty Chelsean kokoonpanossa vain kahdessa Valioliigaottelussa ja Eichin uskoo belgialaisen kaipaavan enemmän vastuuta.

– Ei ole kaukaa haettua – vaikka nämä ovat nyt pelkkiä huhuja – että tilanteen jatkuessa nykyisellään Kevin ei ole tyytyväinen Chelseassa, Eichin totesi.

– Tunnen hänet erittäin hyvin ja hänelle on tietysti erittäin tärkeää päästä pelaamaan säännöllisesti.

loading comments...