Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Werder-manageri tyrmää Tim Wiesen paluun

Kirjoittaja: — 12/09/2013

Fanien toivoma ja mediankin vahvasti esille nostama maalivahti Tim Wiesen paluu Werder Bremenin riveihin saa selkeän tyrmäyksen Werder-manageri Thomas Eichinilta.

– Wiese ei ole meille mikään puheenaihe, yleisesti ottaenkaan emme käy mitään maalivahtikeskustelua, Eichin sanoo Sport1:n haastattelussa.

Huhut lähtivät liikkeelle Hoffenheimissa sivuraiteelle joutuneen Wiesen esiinnyttyä vanhan kotiyleisönsä edessä Torsten Fringsin jäähyväisottelussa viime viikolla.

– Kun nämä huhut lähtevät ulkoapäin liikkeelle, emme me voi niitä muuttaa. Fanit juhlivat Wiesea ja se on täysin normaalia, mutta siitä asia lähti sitten eteenpäin.

– Jos Wiese kiinnostaisi meitä, olisi hyvin yksinkertaista soittaa Dietmar Hoppille [Hoffenheimin omistaja] ja hän olisi iloinen voidessaan pyyhkiä Wiesen nimen palkkalistoilta.

Eichin painotti pitävänsä Wiesea erinomaisena maalivahtina, mutta lisäsi 31-vuotiaan veräjänvartijan pelanneen jo parhaat pelinsä.

– Hän on parhaat päivänsä jo ohittanut. Hän pelasi hyvin Werderissa, mutta viime aikoina ei enää niinkään. Ei ole sattumaa, että hän ei ollut pelaava maalivahti Markus Babbelin aikana eikä ole nyt [Markus] Gisdolin aikana [Hoffenheimissa].

loading comments...