Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Bild: Tim Wiese debytoi viikonloppuna showpainijana

Kirjoittaja: — 12/11/2014

Saksalaislehti Bildin tietojen mukaan entinen maajoukkuemaalivahti Tim Wiese debytoi viikonloppuna showpainijana WWE-tapahtumassa. 32-vuotias saksalainen päätti jalkapallouransa tammikuussa ryhtyäkseen kehonrakentajaksi.

Wiese sai syyskuussa WWE:ltä tarjouksen, kun Saksassa etsittiin uutta johtavaa painijaa. Ex-vahti vahvisti tuolloin Bildille, että tarjous oli virallinen.

Lehden tietojen mukaan Wiese osallistuu viikonloppuna Frankfurtissa järjestettävään suoraan tapahtumaan. Saksalainen ei kuitenkaan astu kehään varsinaisena painijana, vaan välinäytöksessä otteluiden välissä.

Wiese palasi syyskuun alussa vähäksi aikaa jalkapallokentille entisen Bremen-seurakaverinsa Ailtonin jäähyväisottelua varten. Entinen Saksan maajoukkuevahti kertoi tuolloin Sport 1:lle suunnitelmistaan saada pysyvä sopimus WWE:ltä.

– Lähipäivinä on edessä neuvotteluja WWE:n kanssa. Saksassa kaikki nauravat showpainille, mutta Yhdysvalloissa se on jopa kolmanneksi tai neljänneksi suosituin laji. Se on jännittävää, siitä ansaitsee rahaa ja se on show’ta. Katsotaan miten asiat etenevät.

loading comments...