Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Tim Wiese aikoo pitää kiinni sopimuksestaan Hoffenheimissa

Kirjoittaja: — 06/09/2013

Hoffenheimin ”harjoitusryhmä 2”, jonka päävalmentaja Markus Gisdol pisti heinäkuussa pystyyn pelaajille, joille hän ei nähnyt suurta tulevaisuutta seurassa, on hajoamassa. Viidestä pelaajasta kaksi on jo lähtökuopissa, mutta maalivahti Tim Wiesella ei ole ajatustakaan toimia seurajohdon toiveiden mukaan.

”Harjoitusryhmä 2”:n pelaajien osalta Hoffenheimin toiveena on purkaa sopimukset ja päästää sen myötä pelaajat etsimään itselleen uutta seuraa. Tobias Weis ja Edson Braadheid ovat täkyyn jo tarttumassa, mutta Saksan ex-maajoukkuevahti Wiese ei.

– Minulla ei ole mitään intressiä purkaa sopimustani. En solminut nelivuotista sopimusta purkaakseni sen yhden vuoden jälkeen. Kukaan ei ole minulle tällaisesta myöskään ilmoittanut. Valmentaja Gisdoliin ja manageri Roseniin en ole ollut missään yhteydessä kahteen kuukauteen, Wiese latasi BILDille.

Wiese on arvioiden mukaan Hoffenheimin kovapalkkaisimpia pelaajia ja sopimuksen purku säästäisi seuralle vuositasolla noin 3,5 miljoonaa euroa.

Seitsemän Werder Bremen -kauden jälkeen kesällä 2012 Hoffenheimiin siirtynyt Wiese pelasi viime kaudella kymmenen Bundesliigaottelua, mutta niille ei ole näillä näkymin jatkoa tiedossa – ainakaan Hoffenheimin maalilla.

loading comments...