Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Hoffenheimin “treeniryhmä 2” lakkautetaan

Kirjoittaja: — 20/09/2013

Ylisuurta pelaajarinkiään koko loppukesän ja alkusyksyn ajan kutistamaan pyrkinyt TSG Hoffenheim lakkauttaa kahden ja puolen kuukauden ajan kuuluisuutta nauttineen “harjoitusryhmä kakkosensa”. Seura oli siivilöinyt edustusjoukkueen sopimuspelaajista ulos muutaman, joille ei Bundesliigan puolella olisi peliaikaa luvassa, eikä näiden sallittu enää harjoitella ykkösjoukkueen kanssa.

Kyseiset pelaajat ovat näin ollen treenanneet keskenään pienellä porukalla heinäkuun alusta lähtien. Miehille on pyritty löytämään uusia seuroja, mutta kovin suurta menestystä ei Hoffenheimin seurajohdolla ole tällä saralla ollut. Kuuluisin joukosta on Saksan ex-maajoukkuemaalivahti Tim Wiese. Wiese on kieltäytynyt ehdotuksista purkaa tämän pitkä sopimus, mutta riittävän varakkaita seuroja ei ole myöskään hänestä ollut kiinnostunut. Wiesen ja Tobias Weisin sopimukset ovat voimassa vielä kolmen kauden ajan.

Ensi viikosta lähtien Wiesen, Weisin, Matthias Jaisslen, Matthieu Delpierren ja Edson Braafheidin on määrä siirtyä Hoffenheimin alle 23-vuotiaiden joukkueen harjoitusvahvuuteen. Reservijoukkue on voittanut vain yhden seitsemästä Regionalliiga-ottelustaan ja on sarjassaan tällä hetkellä putoajan paikalla. Kunkin pelaajan sopimuksen purkua pidetään kuitenkin yhä mahdollisena, mutta ainakin Wiesen ja Weisin osalta paluu bundesliigajoukkueeseen on poissuljettu skenaario.

Aiheesta raportoidessaan Kicker kertoo myös, että Hoffenheimin uudeksi liiketoiminnan johtajaksi on nimitetty Peter Rettig.

loading comments...