Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Tim Wiesellä ei aikomustakaan lähteä Hoffenheimista

Kirjoittaja: — 09/10/2013

Kesällä 2012 Werder Bremenistä Hoffenheimiin siirtyneen ex-maajoukkuemaalivahdin Tim Wiesen pelaajaura on jyrkässä alamäessä. Jo kesken viime kauden Wieseltä riisuttiin kapteeninnatsat ja tähän kauteen valmistautuessa hänet eroteltiin yhdessä neljän muun pelaajan kanssa pois Hoffenheimin ykkösmiehistön harjoituksista “treeniryhmä kakkoseen”.

Syyskuussa lopussa treeniryhmä kakkonen päätettiin lakkauttaa ja ryhmän muut pelaajat Wieseä lukuunottamatta siirtyivät treenaamaan Hoffenheimin reservijoukkueen mukana. Wieseä tämä vaihtoehto ei kuitenkaan houkutellut ja hän vaati saada harjoitella mieluummin yksin. SportBildin mukaan Wiese oli saanut tarjouksia muualta, mutta lähtöhaluja hänellä ei ole nimeksikään.

– Sain kesätauolla kyselyjä ulkomailta, mutta ulkomaille siirtyminen ei tullut kysymykseenkään. Se vaihtoehto ei kiinnosta minua lainkaan, Wiese toteaa lakonisesti.

Tilanne on Hoffenheimin kannalta vaikea, sillä Wiesen sopimus seuran kanssa jatkuu aina kesäkuuhun 2016 saakka. Sopimuksen päättyessä Wiese on 34-vuotias, joten kovin pitkään sen jälkeen ura tuskin jatkuisikaan. Näyttääkin siltä, että maalivahti on toistaiseksi tyytymässä säännölliseen tulotasoon Hoffenheimissa.

– Tottakai tilanne on minulle paskamainen. Mutta jos seura päättää, että minulle ei ole käyttöä, on minun vain hyväksyttävä se. Allekirjoitin seuran kanssa pitkän sopimuksen ja sen aion myös täyttää, Wiese kuittaa.

loading comments...