Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Hanno Balitsch palaamassa Nürnbergin miehistöön

Kirjoittaja: — 28/11/2013

19. syyskuuta 1.FC Nürnbergin joukkueesta ulostettu Hanno Balitsch on lähellä tehdä paluun seuran bundesliigamiehistöön. 32-vuotias on Balitsch on Claudio Pizarron ja Levan Kobiashvilin jälkeen kolmanneksi eniten bundesliigaotteluita pelannut aktiivipelaaja, mutta konkarilla meni sukset pahasti ristiin Nürnbergiä kauden alussa valmentaneen Michael Wiesingerin kanssa. Balitschin lemppaamista perusteltiin virallisesti “pelillisillä syillä”, mutta pahat kielet kertoivat miesten välisten erimielisyyksien olleen potkujen todellinen syy.

Nyt Wiesinger on tehtävästään vapautettu ja uusi valmentaja Gertjan Verbeek saattaa antaa Balitschille uuden tilaisuuden. Verbeek keskusteli hartaasti Balitschin kanssa jo pari viikkoa sitten ja Nürnberger Zeitungin aika alkaa olla kypsä konkarin välittömälle paluulle.

334 Bundesliiga-ottelua pelannut suhtautui hylkäämiseensä asiallisesti, otti vastaan tarjotun paikan Nürnbergin reservijoukkueesta Regionalliigassa ja on pelannut tällä välin jo kahdeksan ottelua seuran kakkosmiehistössä.

– Hanno on tehnyt kaikkensa, jotta voisimme aloittaa taas puhtaalta pöydältä. Miksi haluaisimme silloin sulkea häneltä oven, Nürnbergin urheilutoimenjohtaja Martin Bader kommentoi.

Lehden mukaan yhä on kuitenkin avoinna, onko Balitsch jo palaamassa ykkösjoukkueeseen pysyvästi vai onko kyseessä vain väliaikainen ratkaisu. Reservijoukkue pelaa tulevana lauantaina viimeisen ottelunsa ennen talvitaukoa, joten Balitschin vaihto ammattiseuraan olisi luonteva ratkaisu.

loading comments...