Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Nürnbergillä pitkä ostoslista laadittuna

Kirjoittaja: — 03/12/2013

Viime kaudella hienosti Bundesliigan kymmenenneksi sijoittuneen 1.FC Nürnbergin taaperrus on jatkunut myös uuden valmentajan Gertjan Verbeekin alaisuudessa. Kauden viiteentoista otteluun ei ole mahtunut vielä ainuttakaan voittoa ja joukkue on päästänyt vähintään yhden maalin jo 22 peräkkäisessä ottelussa. Nürnbergin seurajohto suunnitteleekin jo täyttä häkää joukkueen vahvistamista, kunhan siirtoikkuna tammikuussa aukeaa.

– Emme aio vain pälyillä ympärillemme talvitauolla. Teemme töitä yötä päivää ja meillä on jo pitkä nimilista valmiina. Listalla on erityyppisiä pelaajia kaikille pelipaikoille, Nürnbergin urheilutoimenjohtaja Martin Bader kertoo Kickerille.

Nürnbergin seurajohto vahvisti maanantaina, että joukkueen kokenein pelaaja, 32-vuotias puolustava keskikenttämies Hanno Balitsch palaa ensi viikolla ykkösjoukkueen harjoitusvahvuuteen. Balitsch on pelannut viimeiset kuukaudet Regionalliigassa, sillä joukkuetta alkukaudella valmentanut Michael Wiesinger heitti tämän yllättäen ulos miehistöstään.

loading comments...