Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Hanno Balitsch ihmettelee sulkemistaan Nürnbergin joukkueesta

Kirjoittaja: — 24/09/2013

Nürnberg ilmoitti viime viikolla sulkeneensa kokeneen Hanno Balitschin ykkösjoukkueen ryhmän ulkopuolelle ja sunnuntaina sekä seurajohto että FCN:n valmennusjohto sanoivat suoraan, ettei keskikenttäpelaajalla ole tulevaisuutta seurassa.

Vielä viime viikolla päävalmentaja Michael Wiesinger perusteli Balitschin jättämistä sivuun Dortmund-ottelusta ”urheilullisilla syillä”. Sunnuntaina pelaajan, valmennuksen ja seuran välillä käydyn keskustelun pohjalta edessä oli passitus U23-joukkueeseen ja kehoitus hakea uutta seuraa heti talven siirtoikkunan auettua.

– Haluan jatkaa eteenpäin ilman Hanno Balitschia. Joukkueen pitää toimia ja yhden pitää nyt lähteä, Wiesinger totesi Nürnberger Nachrichtenin mukaan.

Selväksi tuli samalla, että kyse ei ollut vain urheilullisista seikoista, vaikkei seura sitä suoraan myöntänytkään. 32-vuotiaalla yli 330 Bundesliigaottelua pelanneella Balitschilla on tietojen mukaan ollut pelillisiä erimielisyyksiä Wiesingerin kanssa, mutta ainakin Balitsch itse oli ratkaisusta yllättynyt.

– Päätös ja sen lopullisuus yllätti minut. Olin sisäisesti käynyt valmentajan kanssa ihan puhdasta sananvaihtoa ja missään vaiheessa minulla ei ollut tunnetta, että olisi ollut jotain ongelmia, Balitsch ihmetteli lehdelle.

Balitschin sopimus Nürnbergin kanssa ulottuu kesään 2014 saakka ja vaikka seura miten haluaisi pelaajasta eroon, on sen noudatettava sopimusta ja tarjottava siihen saakka ammattimaista valmennusta, mistä johtuu Balitschin siirto U23-joukkueen mukaan.

loading comments...