Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Nürnberg antoi valmentajalleen kenkää

Kirjoittaja: — 08/10/2013

1.FC Nürnbergin johtokunta päätyi myöhään maanantai-iltana erottamaan joukkueen päävalmentajana viime jouluaatosta lähtien toimineen Michael Wiesingerin. Samalla sai lähteä apulaisvalmentaja Armin Reutershahn. Seura kertoi potkuista verkkosivuillaan.

Joukkueen väliaikaisena valmentajana toimii keskiviikosta alkaen seuran reservijoukkueen valmentaja Roger Prinzen. Uutta vakituista päävalmentajaa halutaan etsiä kaikessa rauhassa.

Nürnbergin kauden alku on ollut vaikea. Seura putosi Saksan Cupista jo ensimmäisellä kierroksella ja kahdeksan sarjapeliä on kartuttanut pistetiliä vain viidellä pisteellä. Viimeinen pisara seurajohdolle oli nolo 0-5-kotitappio Hamburger SV:tä vastaan sunnuntai-iltana.

– Selvän HSV:lle kärsityn 0-5-tappion jälkeen analysoimme huolellisesti kauden tähänastista kulkua ja pitkien keskustelujen jälkeen päädyimme tähän ratkaisuun. Päätös oli vaikea, mutta se oli pakko tehdä 1.FC Nürnbergin edun nimissä, seuran puheenjohtaja Martin Bader kommentoi.

Wiesingerin saamat potkut olivat meneillään olevan bundesliigakauden kolmannet. Aiemmin valmentajanvaihtoon olivat päätyneet VfB Stuttgart ja Hamburger SV.

loading comments...