Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Nürnberg hyllytti Hanno Balitschin

Kirjoittaja: — 21/09/2013

Sarjassa toiseksi viimeisenä olevalla Nürnbergillä on lauantaina kova haaste edessään, kun vieraaksi saapuu tappioitta sarjaa johtava Borussia Dortmund. Vaikeasta tilanteesta huolimatta päävalmentaja Michael Wiesinger ei kammoksu kovienkin ratkaisujen tekemistä, sillä hän on hyllyttänyt kokoonpanostaan joukkueen kokeneimman pelaajan, 32-vuotiaan Hanno Balitschin.

– Meidän täytyy kääriä hihat ja lopettaa puhuminen. Meidän täytyy uskoa vahvuuksiimme ja osoittaa se myös. Meillä on paljon näytettävää, Wiesinger pauhaa.

Puolustava keskikenttäpelaaja Balitsch pelasi viime kaudella yhtä vaille kaikissa otteluissa ja on seissyt avauskokoonpanossa tämänkin kauden jokaisessa ottelussa. Nyt Wiesinger tarvitsee Balitschia vasta aikaisintaan sunnuntaina.

– Haluan ympärilleni pelaajia, joiden uskon auttavan meitä Dortmundia vastaan urheilullisesti. Tein päätökseni viimeisten vaikutelmien perusteella, puhtaasti urheilullisin perustein. Olen valmis myös ei-niin-populistisiin ratkaisuihin, valmentaja painottaa.

Wiesingerin ratkaisua on joka tapauksessa helpottanut se, että Nürnberg hankki maajoukkuetauolla keskikentän pohjansa vahvistukseksi Japanin maajoukkuekapteenin Makoto Haseben.

loading comments...