Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Sidney Sam kovien siirtohuhujen keskellä

Kirjoittaja: — 01/11/2013

Bayer Leverkusen on aloittanut kauden komeasti ja on jäänyt vain pisteen sarjakärki Bayern Münchenistä. Yksi Sami Hyypiän joukkojen takuumiehistä on ollut 25-vuotias laitahyökkääjä Sidney Sam, joka on tehtaillut kymmenessä ottelussa huimat seitsemän maalia ja alustanut lisäksi neljä osumaa.

Maajoukkueeseenkin noussut nuorukainen on elämänsä kunnossa. Nyt näyttääkin siltä, että Leverkusenilla tulee olemaan täysi työ miehen pitämisessä riveissään. Samin nykyinen sopimus on voimassa kesään 2015 asti. Express.de-sivuston mukaan mies voi kuitenkin jättää Leverkusenin jo ensi kesänä, sillä sopimukseen on kirjattu nykytilanteen valossa naurettavan pieni 2,6 miljoonan euron ulosostoklausuuli. Kosiskelijoita ei noin edullisen purkupykälän edessä ole todellakaan helppo pitää loitolla.

Express mainitsee nimeltä kolme aktiivista kilpakosijaa. Schalken tarjous on jo kaksi kertaa tyrmätty, mutta seura ei aio luovuttaa. Liverpool haluaisi viedä miehen Brittein Saarille ja Wolfsburg on tarjonnut miehelle muhkeaa palkankorotusta. Sam ansaitsee Leverkusenissa ainoastaan 1,1 miljoonaa euroa vuodessa, ja “Sudet” ovat tarjonneet miehelle kolmen miljoonan euron vuosiansioita.

Bayer Leverkusen ei miehestä halua missään nimessä luopua, mutta tarjottavaan jatkosopimukseen on pakko sisällyttää tuntuva palkankorotus. Muuten aidan takana oleva ruoho voi alkaa näyttää hyvinkin vihreältä.

– Totta kai Samin tapainen pelaaja saa paljon houkutteluja. Mutta hän tietää, mitä hän meiltä saa. Luonnollisesti haluamme sopia hänen kanssaan jatkosta. Istumme vielä ennen vuodenvaihdetta neuvottelupöytään hänen ja hänen agenttinsa kanssa, Leverkusenin urheilutoimenjohtaja Rudi Völler toteaa.

loading comments...