Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Express: “Sidney Samin siirto Schalkeen varmistunut”

Kirjoittaja: — 07/01/2014

Hienoa kautta pelaava Bayer Leverkusenin maajoukkuehyökkääjä Sidney Sam on Express-lehden mukaan hylännyt Leverkusenin viimeisen jatkosopimustarjouksen ja vaihtaa seuraa kuluvan kauden päätteeksi. Express kertoo samaan hengenvetoon Schalken voittaneen kilpailun 25-vuotiaan Samin palveluksista.

Samin Leverkusen-sopimus päättyy vasta kesällä 2015, mutta sopimukseen on kirjattu hyökkääjän nykytason huomioon ottaen miltei naurettavan alhainen 2,45 miljoonan euron ulosostohinta. Vain muhkea palkankorotus olisi pitänyt Samin Leverkusenissa eikä seuran tarjous ilmeisesti ollut pelaajan mielestä riittävän herkullinen.

– Teimme Samille tarjouksen, joka ei vastannut hänen odotuksiaan. Teimme hänelle selväksi, että emme voi emmekä halua mennä tietyn rajan yli. Jos hän tienaa toisessa seurassa enemmän, hyväksymme sen. Sen hän on itse hyvillä peliesityksillään ansainnut, Michael Reschke Leverkusenin seurajohdosta kommentoi.

Pelaajan edustaja Dirk Hebel vahvisti Reschken näkemyksen.

– Neuvottelut olivat erittäin reiluja, mutta näkemyserot olivat yksinkertaisesti liian suuret, Hebel myöntää.

Expressin mukaan Sidney Samin palkka voi bonuksineen nousta Schalkessa 3,5 miljoonaan euroon. Leverkusenissa hän on ansainnut vuosittain 1,1 miljoonaa. Schalken ohella ainakin Liverpoolin ja Wolfsburgin tiedetään tavoitelleen Samin palkkaamista.

loading comments...