Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Sidney Sam siirtyy Schalkeen

Kirjoittaja: — 08/01/2014

Schalke 04 vahvisti kotisivuillaan solmineensa neljän vuoden sopimuksen maajoukkuepelaaja Sidney Samin kanssa. 25-vuotias laitahyökkääjä siirtyy Schalkeen kuluvan kauden päätteeksi Bayer Leverkusenista.

Sam on ollut kuluvalla kaudella yksi Sami Hyypiän valmentaman Leverkusenin parhaista pelaajista. 13 pelaamassaan ottelussa hän on tehnyt seitsemän maalia ja antanut viisi maaliin johtanutta syöttöä. Sam on myös vahva ehdokas Saksan ensi kesän MM-kisajoukkueeseen.

– Sidney Sam on osoittanut tämän kauden vahvoilla esityksillään, millaisiin hyökkäyspään ratkaisuihin hän pystyy. Hän voi pelata monella eri pelipaikalla, hän on kunnianhimoinen ja me olemme iloisia siitä, että hän on valinnut Schalken seurakseen, seuran johtokunnan puheenjohtaja Horst Heldt hehkuu.

Kyseessä on todellinen kaappaus, sillä Schalke maksaa Leverkusenille Samista siirtokorvauksena vain vaivaiset 2,5 miljoonaa euroa. Tuo summa oli määritelty ulosostohintana Samin sopimukseen. Nykyisillä pelaajamarkkinoilla summaa voidaan pitää naurettavan pienenä.

Leverkusenissa pelaamissaan 83 bundesliigaottelussa Sam on ampunut 23 maalia. Hän kävi läpi kaikki Saksan juniorimaajoukkueet ja debytoi A-maajoukkueessa viime toukokuussa Ecuadoria vastaan.

loading comments...