Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Sidney Sam: “Haluan cup-voiton läksiäisiksi”

Kirjoittaja: — 25/01/2014

Bayer Leverkusenin peliasun ensi kaudeksi Schalke-nuttuun vaihtava Sidney Sam ilmoittaa Bildin haastattelussa kovan tavoitteen kevätkaudelle. Saksan maajoukkuelaituri on palaamassa reisivammansa jäljiltä takaisin kentille ja toivoo voivansa kruunata Leverkusen-aikansa cup-voittoon.

– Haluan voittaa Saksan Cupin jäähyväisiksi Leverkusenista. Kun tulin vuonna 2010 Leverkuseniin, voitin Kaiserslauternin kanssa kakkosbundesliigaan. Miksi en siis voittaisi tälläkin kertaa jotain, kun vaihdan seuraa, Sam unelmoi.“

Sam on saanut Leverkusen-kannattajilta kovaakin kritiikkiä seuranvaihtonsa johdosta.

– Postasin jotain Instagramiiin ja minua haukuttiin heti petturiksi. Minun on vain hyväksyttävä, että jotkut ovat pettyneitä minuun. Mutta samalla ihmisten pitäisi hyväksyä se, että pelaajat voivat myös vaihtaa seuroja, Sam pohtii.

25-vuotias Sam ampui syyskauden aikana Leverkusenille seitsemän maalia ja oli joukkueensa ehdottomasti tärkeimpiä pelaajia. Hän ei aio antaa mahdollisten vihellyskonserttienkaan lannistaa mieltään.

– Kestän kyllä vihellykset. Mikäli minulle buuataan, yritän vastata vihellyksiin maaleilla. Aion antaa kaikkeni Leverkusenille loppuun asti. Minulla on takanani myös valmennuksen ja joukkueen täysi tuki.

loading comments...