Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Kuinka kauan Nürnberg-koutsi Verbeekin parta kasvaa?

Kirjoittaja: — 25/01/2014

Putoamisviivan alapuolella olevan Nürnbergin kevätkauden avauksessa kentän laidalla nähdään uusi kasvo. Tai no, kasvot sinänsä eivät ole uudet, mutta ne vain on piilotettu rehottavan parran taakse. Nürnbergissä valmennusvastuun kesken kauden ottanut Gertjan Verbeek teki joulun alla lupauksen ajaa partansa vasta, kun seura on saavuttanut Bundesliiga-kauden ensimmäisen voittonsa.

– Olen varma, että voitto tulee pian. En halua näytellä ensi vuonna joulupukkia, Verbeek sanaili 23.12. Bildille.

Kevään startti kotikentällä Hoffenheimia vastaan on varmasti yksi realistisimmista paikoista voittosaldon avaamiseen. Joukkueen ensimmäinen kohtaaminen päättyi 2-2-numeroihin ja oli näin yksi Nürnbergin syyskauden 11:sta tasapelistä.

Voiton makuun Nürnberg pääsi talvitauon aikana peräti kolme kertaa, mutta sarjataulukossa treenipelien menestyksestä ei ole apua. Pahaksi onneksi joukkue menetti noissa otteluissa Makoto Haseben ja Emanuel Pogatetzin sairastuvalle. Uusi hankinta Ondrej Petrak saaneekin tilaisuutensa heti kättelyssä.

Hoffenheimin sotisovassa debytoi Malmöstä saapunut Ruotsin maajoukkuepelaaja Jiloan Hamad. Hamad valittiin viime kauden päätteeksi Allsvenskanin parhaaksi pelaajaksi. Tänään hän tekee ensiesiintymisensä Hoffenheimin avauskokoonpanossa.

loading comments...