Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Nürnberg vahvistuu nuorella tshekkipelaajalla

Kirjoittaja: — 07/01/2014

Ilman ainuttakaan voittoa syyskautensa päättänyt 1.FC Nürnberg vahvistaa rivejään 21-vuotiaalla puolustavalla keskikenttäpelaajalla Ondrej Petrakilla. Petrak saapuu Etelä-Saksaan synnyinkaupunkinsa Prahan Slavia Prahasta, jota hän on edustanut koko uransa ajan.

Petrak allekirjoitti Nürnbergin kanssa kolmen ja puolen vuoden mittaisen sopimuksen. Sopimuksen yksityiskohtia ei Nürnberg kotisivullaan julkistanut, mutta Sport1 arvelee siirtokorvauksen suuruudeksi noin miljoona euroa.

Kolme ottelua Tshekin alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa pelannut Petrak pelaa yleensä keskikentän pohjalla, mutta hänellä on kokemusta myös keskuspuolustajan tontilta.

– Ondrej nousi perinteikkään Slavia Prahan ehdottomaksi runkopelaajaksi jo kolme vuotta sitten. Valmentajamme Gertjan Verbeek oli toivonut meidän hankkivan pelaajan, josta on iloa paitsi lyhytaikaisesti niin myös kuluvan kauden jälkeen, Nürnbergin urheilutoimenjohtaja Martin Bader kommentoi hankintaa seuran kotisivuilla.

Ondrej Petrak debytoi Tshekin pääsarjassa vasta 18-vuotiaana lokakuussa 2010. Kaikkiaan hän pelasi Slavia Prahan paidassa 62 liigaottelua tehden peleissä kaksi maalia. Nyt hän iloitsee uusista haasteista Bundesliigassa.

– 1.FC Nürnbergillä on kotimaassani erittäin hyvä maine. Tavoitteeni oli aina pelata jonain päivänä Bundesliigassa. Siksi tein päätökseni heti ja nyt haluan auttaa Nürnbergiä tavoitteidensa saavuttamisessa, Petrak lupaa.

loading comments...