Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Alexander Esswein siirtyy Augsburgiin

Kirjoittaja: — 05/01/2014

FC Augsburg vahvistaa rivejään 1.FC Nürnbergistä siirtyvällä laitahyökkääjällä Alexander Essweinilla. 23-vuotiaan Essweinin sopimus olisi päättynyt kuluvan kauden jälkeen, mutta mies itse toivoi siirtoa Augsburgiin jo talvitauon aikana.

– Hienoa, että siirto onnistui jo ennen uuden harjoituskauden alkua. Nyt Alexanderilla on tilaisuus tutustua joukkueeseen harjoitusleirillä ja sopeutua paremmin ryhmään, Augsburgin valmentaja Markus Weinzierl myhäilee Augsburgin kotisivuilla ennen joukkueen sunnuntaista lentoa Kanariansaarten harjoitusleirille.

Esswein debytoi Bundesliigassa jo 18-vuotiaana VfL Wolfsburgin paidassa. Nürnbergiin hän saapui Dynamo Dresdenistä. Yhteensä Esswein on pelannut Wolfsburgin ja Nürnbergin riveissä 66 Bundesliiga-ottelua. Tällä kaudella vastuu on jäänyt hyvin vähäiseksi.

Augsburgin johdolta Esswein sai kolme ja puoli vuotta kestävän pelaajasopimuksen. Miehen luontevin pelipaikka on keskikentän vasemmalla laidalla, jossa hän on alustavasti hyvävireisen Tobias Wernerin varamies.

loading comments...